Pre deti

Ako si vycvičiť drakov: Preteky na Hrebeň

Ako si vycvičiť drakov: Preteky na Hrebeň
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Animovaný film Ako vycvičiť draka určite poznáte, ale videli ste tiež seriálovú verziu Ako si vycvičiť drakov: Preteky na Hrebeň?

Štúdio DreamWorks je naozaj „továrňou na sny“, a tak všetci, ktorí si zamilovali Štikúta a Bezzubého budú určite považovať za splnený sen ich ďalšie spoločné dobrodružstvá. Roztomilý okatý čierny drak, ktorý by pokojne za svojho pána, teda pardon, dračieho jazdca, položil život, však v seriálovej podobe nehrá úplne ústrednú úlohu. Samozrejme že je Bezzubý stále najrýchlejší a dalo by sa povedať, že možno aj najmocnejší medzi drakmi. Ale rovnako ako Štikút má veľa ďalších kamarátov.

Na Berku teraz žijú spoločne Vikingovia aj draci a vzájomne sa od seba učia, pretože skrotiť potrebujú tak trochu obe skupiny. Lenže ich výcvik, niekedy skôr len také veselé šantenie, im s chuťou kazí Viggo. Tento samoľúby chlapík neustále prichádza s komplikovanými diabolskými a niekedy aj pekne nebezpečnými plánmi, ako zničiť Štikúta a jeho dračích priateľov. Tí našťastie na Vigga nie sú sami, pomáha im ešte tajomná Mala a Obrancovia krídel.

Čo by to však bolo za viking-skú drakiádu bez trochu drzej, no odvážnej Astrid, ktorá stojí vždy za Štikútom? Samozrejme že sa k nim ešte pridajú trochu vyšinuté dvojčatá alebo telnatý Rybonoh. Dračí svet je jednoducho zase kompletný a v plnej sile, aj keď v trochu inom „dizajne“. V prípade seriálu proste nemôžete čakať rovnakú animáciu ako v celovečeráku. Aj tak nájdete na Berku všetky dobre známe stavby a ich obyvateľov. Plus sa samozrejme môžete tešiť na pár nových prírastkov.

Ako si vycvičiť drakov: Preteky na Hrebeň

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network sobota 12. 1. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC