Hudba a lifestyle

Putovanie za utajenými špecialitami

Program o gastronómii Putovanie za špecialitami
Skylink Live TV

Sledujte na Spektrum HD na Skylink Live TV Sledovať

Adam Richman sa vydáva na netradičný lov. V najrôznejších amerických mestách hľadá tie najunikátnejšie gastronomické špeciality, na ktoré len tak každý nenarazí.

Herec a moderátor Adam Richman vo svojej dokumentárnej show Putovanie za utajenými špecialitami sprevádza divákov nielen po reštauráciách a zaujímavých putykách, ale ťahá ich aj do bočných uličiek a rušných trhovísk, kde nachádza a následne aj ochutnáva tie najpodivnejšie delikatesy. Ako gastronomický odborník a trénovaný sushi kuchár, Richman si vedie cestovný denník, ktorý obsahuje každú reštauráciu, ktorú kedy navštívil od roku 1995. Aby si udržal dobrú kondíciu a zdravie aj v priebehu natáčania, venuje sa 2× denne intenzívnemu tréningu. Richman tiež vydal knihu o americkom stravovaní, jeho histórii a vývoji v netradičnom antropologickom kontexte. Nenechajte si ujsť jeho púť, ktorá pobaví a občas aj šokuje.

Putovanie za utajenými špecialitami

Hudba a lifestyle
Foto Spektrum
Spektrum HD sobota 22. 2. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC