Hudba a lifestyle

Po Okavangu

Po Okavangu
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic Wild HD na Skylink Live TV Sledovať

Mysleli ste si, že už nie je na svete miesto, ktoré by nebolo zasiahnuté pôsobením človeka? Je, ale musíme ho veľmi starostlivo chrániť!

A práve to mala (a vlastne aj naďalej má) robiť expedícia, trvajúca štyri mesiace, merajúca neuveriteľných 2 400 kilometrov a vedúca cez územie troch štátov. Jej cieľom je chrániť riečny systém napájajúci deltu Okavanga, ktorá je jedným z posledných mokradí na svete, kde sa ešte škodlivá ruka človeka nestihla vybúriť. Nemusí to tak ale byť navždy, a tak cestovatelia a vedci podnikajúci túto náročnú výpravu, potrebujú spojiť sily s miestnymi domorodcami a vymyslieť, ako túto jedinečnú krajinu uchrániť.

Unikátny dokument prináša nielen environmentálny apel na svedomie každého z nás, ale zároveň aj približuje nádherný, rozpálený a farebný svet prírody a jej zvieracích obyvateľov, pre ktorých je zachovanie rázu tejto krajiny existenčnou záležitosťou.

Po Okavangu

Hudba a lifestyle
Foto Nat Geo Wild
National Geographic Wild HD sobota 15. 12. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC