Hudba a lifestyle

High School Musical

High School Musical
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

„Já s písničkou jdu jak ten ptáček…“ Túto pesničku zo slávnej rozprávky si určite vybavujete. Je viac než pravdivá, pretože s hudbou a piesňami ide v živote všetko lepšie.

Aj keď to vyzerá, že vám celý svet spadne na hlavu, že všetko skončí katastrofou, stačí si zanôtiť obľúbenú melódiu a hneď všetko vyzerá ružovejšie. Tým, ako jeden muzikál takmer zmaril všetko a zároveň všetko zachránil, sa zaoberá aj rodinný hudobný film High School Musical. Najprv sa Gabriella a Troy stretnú úplne náhodou, a aj keď si vymenia telefónne čísla, pravdepodobnosť, že sa ešte niekedy uvidia, je mizivá. Nikdy však nehovor nikdy. Gabriellina mama dostane pracovnú ponuku v Novom Mexiku, kam sa presťahujú, a obom sa začne nový život. Na novej strednej prekvapená Gabriella stretne Troya a na nové veľké priateľstvo je zamiesené. Najmä, keď sa im podarí vyhrať konkurz na hlavné úlohy do pripravovaného muzikálu. Lenže po hlavných úlohách túžia aj miestne hviezdy a „nováčikovské“ duo Gabriella a Troy im dosť vadí. Predovšetkým súrodenci Evansovci začnú spriadať celkom drsné plány, ako nové školské hviezdy z muzikálu vyhnať. Gabriella má totiž okrem speváckeho talentu tiež dosť encyklopedických vedomostí, a preto je favoritkou vedomostného desaťboja. Troy zase ako športovec musí podržať svoj školský tím. Teenagerský film High School Musical je zmesou popových melódií a klasického stredoškolského intrigánskeho filmu. Dej celkom pekne odsýpa a určite sa pristihnete, ako si nejakú melódiu hmkáte spolu s hlavnými hrdinami.

High School Musical

Hudba a lifestyle
Foto Disney Channel
Disney Channel piatok 16. 8. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC