Film / seriál

Ulica Cloverfield 10

Psychologický horor Ulica Cloverfield 10
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox Premium HD na Skylink Live TV Sledovať

Ak ste ešte nepočuli o ľuďoch, ktorí sa pripravujú na koniec sveta tak ako ho poznáme tým, že si budujú plne vybavené bunkre, asi budete zízať. S jedným takým sa stretla aj Michelle a nie je si istá, či je to výhra, alebo pasca.

Predstavte si, že idete v aute a zrazu do vás niekto z boku nabúra. Prebudíte sa živí, ale pomlátení a čo je horšie, v nejakej podzemnej kobke. Neznámy podivný muž vám následne povie, že ste práve vyhrali hlavnú cenu v životnej lotérii. Ten muž sa volá Howard a je to skúsený „prepper“. To sú ľudia, ktorí tušia, že jedného neveľmi krásneho dňa prestane fungovať svet, a tak sa na to pripravujú. Napríklad Howard si postavil bunker. Výhra Michelle spočíva v tom, že ju našiel vo vraku havarovaného auta a presunul do svojho krytu krátko predtým, než na Zem udrela katastrofa, ktorá zničila všetok pozemský život. Emmett, jeho kamarát, a Michelle sú podľa všetkého široko ďaleko jediní preživší. Michelle ale tejto teórii príliš neverí a Howarda považuje za magora.

Ulica Cloverfield 10

Film / seriál
Hodnotenie FDB 70,5 %
Foto FilmBox Premium

Réžia Dan Trachtenberg

Obsadenie John Goodman, Mary Elizabeth Winstead, John Gallagher, Douglas M. Griffin, Suzanne Cryer, Frank Mottek, Jamie Clay

Dĺžka 105 min.

Rok 2016

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC