Film / seriál

Predstavenie stanice Film Europe

Predstavenie stanice Film Europe
Skylink Live TV

Sledujte na Film Europe HD na Skylink Live TV Sledovať

Pre pravých filmových fajnšmekrov, ktorí sa zaujímajú nielen o českú a slovenskú, ale napríklad aj o maďarskú alebo rumunskú tvorbu, je tu stanica Film Europe.

Film Europe je prémiová filmová stanica s výhradne európskou filmovou produkciou. Zastúpené sú tu filmy všetkých žánrov a štýlov európskej kinematografie. Diváci sa môžu tešiť na najlepšie filmy ocenené na medzinárodných i domácich filmových festivaloch a súťažiach. Filmy sú vysielané v pôvodnom znení s českými titulkami. Stanica má momentálne k dispozícii viac ako 1000 filmov z päťdesiatich krajín Európy a vysiela 24 hodín denne, sedem dní v týždni. A to všetko navyše bez reklám.

Na prvú polovicu augusta si stanica pre svojich divákov pripravila švédsku drámu Call Girl. Temnú stranu má všetko, krásne severské Švédsko nevynímajúc. Film odhaľuje bujarý život, ktorý sa prebúdza vo chvíli, keď ide zvyšok krajiny spať. Príbeh sveta trblietavých erotických aj striptízových klubov rozpráva Iris, mladá príslušníčka najnižšej vrstvy spoločnosti, ktorá dúfala, že ju táto skúsenosť zachráni z každodennej mizérie.

Ďalšou chuťovkou je napríklad ruská dráma Faust. Film, ktorého základy sú položené na známom príbehu z pera Johanna Wolfganga von Goetheho, je radikálne reinterpretovaný režisérom a scenáristom Alexandrom Sokurovom. Ukazuje ľudské slabosti a chyby, s ktorými mnoho z nás často beznádejne bojuje.

Predstavenie stanice Film Europe

Film / seriál
Foto Film Europe
Film Europe HD streda 24. 7. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC