Film / seriál

Ja, zloduch 2: Keď nemôže hrdina, pomôže (ex)zločinec

Ja, zloduch 2
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox Premium HD na Skylink Live TV Sledovať

Môže byť napravený zloduch vôbec ešte zábavný? Keď rozpráva rozprávky na dobrú noc? Keď sa bojí o nevinnosť svojej najstaršej dcéry? Keď už nechce vôbec nič ukradnúť? A dokáže ešte poraziť všetkých svojich protivníkov?

Animovaná komédia Ja, zloduch celosvetovo zarobila vyše pol miliardy dolárov, teda jej pokračovanie bolo len otázkou času. „A tiež skutočne dobrého príbehu,“ dodáva producent Chris Meledandri. Tri roky po jednotke sa tak napravený superzločinec Gru, ktorý začal sekať dobrotu po tom, čo mu na krku pristáli tri osirelé slečny, vrátil. A s ním aj jeho roztomilo nahlúpli žltí pidižvíci, pomocníci Mimoni.
Gru našťastie skončil ako obyčajný civil, pretože v jeho vnútri sa stále ukrývajú schopnosti, ktoré by kdekto rád využil. Ako napríklad šéf mocnej Antizlodušskej ligy, Silas Velezadok (jeho priezvisko radšej nekomentujte, nemá to rád). Silas síce zloduchmi každého druhu hlboko opovrhuje, ale kto sa môže do myslenia zlosyna vcítiť lepšie ako zlosyn bývalý? A tak vyšle svoju najlepšiu agentku Lucy Wilde, aby Grua presvedčila k spolupráci.
Tej sa to s pomocou paralyzéra prezlečeného za rúž podarí, a Gru začne na staré kolená páchať dobro. A čoskoro bude mať plné ruky práce, pretože na radare Antizlodušskej ligy sa objavil obzvlášť ostrieľaní zloduch Eduardo, nevysvetliteľne tiež začali miznúť Mimoni, a aby toho nebolo málo, tak Margo sa zapaľujú lýtka, Edith je aj naďalej životu nebezpečná a Agnes sa všemožne snaží zohnať ockovi nejakú mamku. A práve to môže byť pre Grua vo finále tou najväčšou hrozbou.
„Jednotka bola veľmi úspešná, ale my sme nechceli zaspať na vavrínoch. Uvidíte teda úplne nového zlosyna, oveľa viac charakterovo odlišných Mimoňov, množstvo úplne nových postáv, ale predovšetkým silný príbeh ústredného štvorlístka, ktorý vás zase chytí za srdce a rozosmeje zároveň,“ sľubuje režisér filmu Chris Renaud.

Ja, zloduch 2

Film / seriál
Hodnotenie FDB 84.8 %
Foto FilmBox

Réžia Pierre Coffin, Chris Renaud

Dĺžka 98 min.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC