Film / seriál

Predstavenie stanice FilmBox Premium

Predstavenie stanice FilmBox Premium
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox Premium HD na Skylink Live TV Sledovať

FilmBox Premium je prémiová televízna stanica plná kvalitných filmov a seriálov svetovej tvorby najmä posledných rokov.

Stanica FilmBox Premium má pre svojich divákov nachystané nielen tie najväčšie hollywoodske trháky s najpopulárnejšími hviezdami krátko potom, čo boli uvedené do kín, ale aj klenoty svetovej kinematografie, ktoré už niečo pamätajú. Na svoje si tu príde fanúšik každého žánru od akčných kúskov cez romantické komédie, kvalitné sci-fi až po historické filmy, thrillery či napríklad dobrodružné veľkofilmy. Oceňované filmové lahôdky s tými najlepšími hercami, známe hollywoodske scény aj kvalitná európska kinematografia, na všetko sa dostane!

Na stanici FilmBox Premium, ktorá je dostupná predplatiteľom programových balíčkov Flexi 10, Kombi a Komplet, sa môžete sedem dní v týždni, 24 hodín denne, venovať sledovaniu takých peciek, ako mnohými významnými filmárskymi cenami ovešaný film Divoký Django práve tak nespútaného režiséra a scenáristu Quentina Tarantina. Príbeh otroka, zúfalo túžiaceho po slobode (a ochotného pre ňu urobiť doslova čokoľvek), si môžete vychutnať vo štvrtok 29. 11. od 21.00.

Dojemný a hrejivý príbeh o samotnom počiatku Paraolympijských hier rozpráva film The Best of Men od režiséra Tima Whitbyho. Nadšený mladý lekár Ludwig Guttmann prichádza v roku 1944 do nemocnice Stoke Mandeville s odhodlaním zmeniť svet paraplegikov, ktorí boli dovtedy odkázaní na život bez pohybu a osamotené čakanie na smrť. Čo je podľa Ludwiga tým najlepším liekom? To sa dozviete v piatok 30. 11. na stanici FilmBox Premium.

Predstavenie stanice FilmBox Premium

Film / seriál
Foto FilmBox Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC