Film / seriál

Biutiful

Biutiful
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox Premium HD na Skylink Live TV Sledovať

Ste bývalý narkoman, vaše deti bezcieľne blúdia životom, ktorý ste si pre nich nepredstavovali, bývalá manželka je maniodepresívna prostitútka a do toho zistíte, že máte pred sebou kvôli rakovine len dva mesiace života. A čo teraz?

Uxbal (Javier Bardem) hľadá vo filme režiséra Alejandra Gonzáleza Iñárritu Biutiful zmierenie so svojím životom a s tým, ako ho viedol. Po zistení, že mu nezostáva viac ako šesťdesiat dní života, začína konečne uvažovať nad vzťahom k vlastným deťom, a čo tu budú robiť potom, keď on už nebude. Zvádza napínavé preteky s časom, ktorý sa snaží využiť naplno. Rozhodol sa totiž, že svoje deti počas posledných dvoch mesiacov života zaopatrí natoľko, aby mohol zomrieť s vedomím, že ich nenechal drsnému svetu napospas. Je pre to ochotný urobiť absolútne čokoľvek, aj keby to znamenalo dostať sa do sporu so zákonom. Úloha to nebude jednoduchá, ale možno sa mu vďaka tomu podarí aspoň na sklonku života prísť na to, čo je vlastne tou pravou podstatou otcovstva.

Biutiful

Film / seriál
Hodnotenie FDB 79,4 %
Foto FilmBox Premium

Réžia Alejandro González Iñárritu

Obsadenie Javier Bardem, Maricel Álvarez, Hanaa Bouchaib, Guillermo Estrella, Eduard Fernández, Cheikh Ndiaye, Diaryatou Daff

Dĺžka 147 min.

Rok 2009

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC