Dokument

Zvierací klub bitkárov

Dokument Zvierací klub bitkárov
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic Wild HD na Skylink Live TV Sledovať

Pri pokojných prechádzkach tichou prírodou by človek mohol mať pocit, že fauna a flóra je mierumilovný ekosystém. Opak je pravdou.

V krvavom dokumente Zvierací klub bitkárov pozorujeme krutú neľútostnosť, s ktorou medzi sebou bojujú tí najväčší zo sokov zvieracej ríše. Titanské súboje levov, krokodílov, vlkov či hrochov sú brutálnejšie než tie najsurovejšie zápasy ľudských boxerov. Prekvapivé sú však boje chobotníc či pavúkov, ktoré v atletických výkonoch či vôli soka roztrhať na kusy za každú cenu za mačkovitými šelmami rozhodne nezaostávajú. Okrem priamych bojov však môžeme obdivovať aj vynaliezavé taktiky, ktoré by sme od zvierat nečakali. Testosterón v každom zábere kamier v rukách tých najlepších kameramanov, ktorí zachytávajú tieto bitky z blízkosti, vďaka ktorej ste doslova na dosah scénam, ktoré vám ešte dlho budú ležať v hlave.

Zvierací klub bitkárov

Dokument
Foto National Geographic Wild
National Geographic Wild HD pondelok 18. 5. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC