Dokument

Žraločí festival

Žraločí festival
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic Wild HD na Skylink Live TV Sledovať

Na konci augusta sa môžete tešiť na dokumenty, ktoré vás doslova „zožerú“. Stanica Nat Geo Wild HD totiž prichádza so žraločími hodmi.

Od čias uvedenia prvých filmových Čeľustí sa s každou plutvou nad hladinou zastaví dych všetkým plavcom, surfistom aj potápačom. Žraloky sú väčšinou totiž považované za najnebezpečnejšieho morského predátora, ktorému nie je rovno. Ale tak úplne to pravda nie je, aj na tieto dravce si trúfnu iné podmorské tvory, ako uvidíte v dokumente Žralok verzus predátor. Alebo sa môžete tešiť na iný program, opäť s filmovým názvom, Nepostrádateľní: Žraloky, v ktorom Brian Skerry skúsi ukázať žraloky trochu „ľudskejšie“, teda ako zvieratá, ktoré naozaj kraľujú oceánom a pomáhajú udržiavať funkčný ekosystém.

Ale aké by to boli relácie o žralokoch, keby sa nedostalo na desivé príbehy tých, ktorí prežili ich útok. Séria Keď žraloky útočia sa pozrie na zúbok pár šťastlivcom, ktorí sa s kráľmi hlbín stretli a vyviazli živí. A samozrejme pre vás máme prichystané aj dokumenty, ktoré sú ladené čisto zoologicky a dozviete sa v nich viac o správaní žralokov aj ich podmorskom domove. Ako vždy v prípade produkcie dokumentov z rodiny National Geographic na vás čakajú parádne zábery a veľa zaujímavých informácií o týchto záhadných tvoroch.

Žraločí festival

Dokument
Foto Nat Geo Wild
National Geographic Wild HD pondelok 21. 8. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC