Dokument

Vtáčí paparazzi

Dokumentárny cyklus Vtáčí paparazzi
Skylink Live TV

Sledujte na Spektrum HD na Skylink Live TV Sledovať

Stlačiť spúšť fotoaparátu? Sotva si dokážete predstaviť niečo ľahšie. Ale vytvoriť dokonalú fotografiu, to už je poriadna výzva.

Ale Bence Máté vie, ako na to. Autor prírodných filmov žijúci v Pusztaszeri sa v uplynulých rokoch vypracoval na jedného z najlepších fotografov prírody, a to zaslúžene. Bence si totiž osvojil vtáčie myšlienkové pochody a dokáže sa bleskurýchlo zneviditeľniť. Viete, v čom tkvie tajomstvo jeho úspechu? Dozviete sa to, ak budete sledovať najnovšiu reláciu z vlastnej produkcie televízie Spektrum. Tento portrétny dokumentárny cyklus vám poodkryje tajomstvo zhotovovania dokonalých snímok priamo s tým najpovolanejším. Bence bol totiž v roku 2010 zvolený najlepším autorom prírodných fotografií na svete a vy spoločne s ním prepadnete príťažlivosti okrídlených tvorov, ktoré uvidíte na doteraz nevídaných, mnohonásobne spomalených, záberoch.

Vtáčí paparazzi

Dokument
Foto Spektrum
Spektrum HD pondelok 23. 3. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC