Dokument

Tajomstvá kráľovského domu

Dokumentárny seriál Tajomstvá kráľovského domu
Skylink Live TV

Sledujte na Spektrum HD na Skylink Live TV Sledovať

Ako sa asi žije kráľovským rodinám v ich palácoch a sídlach? Ak vás zaujíma odpoveď, máme pre vás dokumentárny seriál šitý na mieru.

Tajomstvá kráľovského domu je pomerne neobvyklý dokument, nakoľko dovoľuje nahliadnuť za múry jedného z najstráženejších kráľovských palácov v Európe. Sídlo rodu Windsorovcov v Londýne, Buckinghamský palác, je dodnes veľmi tajomné. Aj keď dnes sa už o súkromnom živote kráľovskej rodiny vie pomerne veľa. Určite ste zaregistrovali napríklad populárny seriál Koruna. Ale o živote v paláci ako takom toho stále nevieme dosť.

Aké všetky povinnosti má personál? Aké „špeciálne“ kútiky sa tu nachádzajú? Ako si svoje sídlo postupne jednotliví panovníci upravovali? A je život tu naozaj taký luxusný? Dokumentárny seriál kombinuje viac uhlov pohľadu, aby ste si život za múrmi kráľovského sídla čo najlepšie predstavili. Čakajú na vás rozhovory s historikmi a palácovými spravodajcami, ktorí vám priblížia skôr ony veľké dejiny, udalosti i osobnosti, ktoré sa v kráľovských komnatách pohybovali.

Ale máme pre vás prichystané aj pikantnejšie informácie. A to vďaka rozprávaniu bývalých komorníkov, kuchárov a iných osôb, ktoré boli kedysi v službách panovníckeho rodu. Môžete sa preto tešiť aj na zábavné historky „zo zákulisia“. Toto všetko pomáha dotvárať mozaiku života kráľovskej rodiny, o ktorej stále nevieme všetko, a preto je zrejme tak lákavou témou.

Tajomstvá kráľovského domu

Dokument
Foto Spektrum
Spektrum HD pondelok 8. 2. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC