Dokument

Sám medzi medveďmi grizly

Sám medzi medveďmi grizly
Skylink Live TV

Sledujte na Spektrum HD na Skylink Live TV Sledovať

Práca kameramana môže byť niekedy poriadny adrenalín. Neveríte? Zoznámte sa s dobrodruhom každým kúskom tela, Richardom Terrym.

Richard chcel točiť filmy už ako malý chlapec, nikdy však nesníval o práci kameramana v Hollywoode, ale rád pozoroval a zachytával svet okolo seba. Nakoniec si svoj sen splnil a stal sa známym dokumentaristom, ktorý sa rád chopí akejkoľvek výzvy, najmä v divočine. Tentoraz sa vydal do nespútanej aljašskej prírody, aby tu natáčal obávané, ale aj krásne medvede grizly. Nečakajte však zábery z nejakého bezpečného úkrytu, to by totiž nebol Richard, aby si všetko nevyskúšal na vlastnej koži, teda aj život medzi medveďmi. Myslíte, že je to nemožné? Omyl, švajčiarsky biológ David Bittner strávil s týmito čokoládovo hnedými chlpáčmi sedem rokov a s obávanými šelmami nadviazal veľmi blízky vzťah. A teraz má Richard všetko možnosť zdokumentovať. Cyklus Sám medzi medveďmi grizly vám občas vezme dych, ako sa budete o našich dobrodruhov báť, ale hlavne dostanete príležitosť spoznať naozajstný život v divočine a majestátne medvede grizly veľmi zblízka. Na drsnej Aljaške to nie je žiadny med v zime ani v lete, napriek tomu vás príroda uchváti svojou krásou a nedotknutosťou.

Sám medzi medveďmi grizly

Dokument
Foto Spektrum HD, Fotolia
Spektrum HD sobota 28. 10. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC