Dokument

Putovanie JV Áziou

Putovanie JV Áziou
Skylink Live TV

Sledujte na Spektrum HD na Skylink Live TV Sledovať

Dvaja írski komici Dara Ó Briain a  Ed Byrne sa rozhodli dôkladne preskúmať exotické krajiny ležiace v  juhovýchodnej Ázii.

V tejto oblasti totiž dnes prebiehajú zjavne nezadržateľné zmeny, ktoré sú viditeľné na prvý pohľad. Ed a Dara sa vydajú do Thajského kráľovstva, ktoré vďaka panenským plážam, národným parkom aj výbornému jedlu priláka státisíce turistov ročne. Lenže aj keď je turizmus jedným z hlavných príjmov krajiny, začal si už vyberať svoju daň v podobe negatívneho vplyvu na životné prostredie. Na niektoré obľúbené miesta, napríklad na ostrov Ko Tachai, už bol preto zakázaný prístup. Obaja cestovatelia sa pozrú aj do Mjanmarska čiže Barmy, ktorá sa pre turistov otvorila relatívne nedávno, ešte len predvlani sa tam totiž prvýkrát po 25 rokoch konali slobodné voľby. A nezabudnú ani na Malajziu, ktorá prechádza veľkým ekonomickým vývojom.

Putovanie JV Áziou

Dokument
Foto Spektrum
Spektrum HD utorok 26. 9. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC