Dokument

Predstavenie stanice DocuBox

Predstavenie stanice DocuBox
Skylink Live TV

Sledujte na DocuBox na Skylink Live TV Sledovať

Nekonečná zbierka oceňovaných dokumentov a ojedinelých televíznych relácií, ktoré skúmajú tajomstvá, krásu a históriu našej planéty, to je stanica DocuBox.

Stanica DocuBox prináša svojim divákom bohatú zbierku fascinujúcich a inšpiratívnych dokumentárnych seriálov a filmov zameraných na prírodu a jej zvieracích obyvateľov, ľudí a najrôznejšie kultúry, vedu a životné prostredie, históriu, cestovanie a mnoho ďalšieho.

Od 16. januára sa môžete napríklad tešiť na úspešný hraný dokument Silence is Gold, ktorý divákov privedie do súdnej siene, kde môžu sledovať boje medzi tými najlepšími právnikmi. Tí sa snažia rozpliesť spor medzi kanadskou ťažobnou spoločnosťou a autormi knihy, ktorá vyvolala znepokojujúce otázky týkajúce sa kontroverzných postupov kanadských ťažobných spoločností v Afrike.

O dva dni neskôr sa v epizóde dokumentu Ancient Culture môžete pokochať nádherným ostrovom Borneo v Indonézii a spoločne s miestnymi objavovať farebnosť a diverzitu trhu nielen s potravinami tých najrôznejších druhov plávajúceho na malých i väčších lodiach na vodných tokoch mesta Banjarmasin, ktorému sa po práve hovorí ‚mesto tisíca riek‘.

V obľúbenom dokumente Mundo Ad Portas sa zase zoznámite s pôvodom kresťanstva a precestujete nádherné palestínske územie, ktorým vás prevedú miestni, ktorých svojím dokonalým a zapáleným rozprávaním predstavia svoju zaujímavú históriu a tradície, ktoré sa tu po stáročia tešia veľkej úcte.

DocuBox vysiela nepretržite, 24 hodín a 7 dní v týždni, a navyše v HD kvalite pre ten najlepší zážitok zo sledovania.

Predstavenie stanice DocuBox

Dokument
Foto DocuBox
DocuBox streda 9. 1. Moj TV program Satelitná televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet a Premium Internetová televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC