Dokument

Poznávanie vesmíru

Poznávanie vesmíru
Skylink Live TV

Sledujte na Spektrum HD na Skylink Live TV Sledovať

A zase ten vesmír – ľudia si proste nedajú pokoj, kým ho poriadne neprebádajú.

To však bude trvať ešte pekných pár generácií, ak sa to vôbec podarí. Nezmerný hviezdny priestor totiž o sebe len veľmi neochotne niečo prezrádza. Ľudia sú však zvedavci, čo sa len tak nevzdajú, a tak po maličkých krôčikoch (skôr len po mikro nebadateľných pohyboch) prenikajú hlbšie a hlbšie v snahe pochopiť zákonitosti a sily, ktoré ho definujú.

V tretej sérii populárno-náučného dokumentu vás bývalý zamestnanec NASA (ak chcete niečo vedieť o vesmíre, pýtajte sa na adrese tejto inštitúcie) a zároveň expert na kozmický výskum zoznámi so všetkými preferovanými oblasťami, ktorými sa zaoberajú nielen vedci. Skoro by sme mohli napísať: Uvidíte, čo ste ešte nevideli! A naozaj všeličo nové na vás čaká. Budete môcť, aspoň sprostredkovane, nahliadnuť do tajných laboratórií NASA aj pokusných dielní. Bizarné stvorenia naložené v podivných bazénikoch a mužov v čiernom síce neuvidíte, ale aj tak na vás čaká mnoho zaujímavostí. Okrem technických vychytávok sa zoznámite tiež s metódami, na základe ktorých potom prebieha výcvik astronautov. Nuž, hor sa za poznaním!

Poznávanie vesmíru

Dokument
Foto Spektrum
Spektrum HD nedeľa 2. 9. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC