Dokument

Osem miliónov krokov

Cestopisný program o dobrodružnom putovaní prírodou
Skylink Live TV

Sledujte na Spektrum HD na Skylink Live TV Sledovať

Cestovateľ Levison Wood sa odhodlal k 8 miliónom krokov. Počas štyroch mesiacov prejde pešo osem štátov dvoch subkontinentov. Dokáže to?

Jeho dobrodružstvo ho prevedie dychberúcou a rozmanitou prírodou, mimo iného aj nepreniknuteľnou džungľou. Alberto, Levisonov starý priateľ, bude sprevádzať televízneho tvorcu od niekdajších sídiel starých Mayov v Mexiku a Guatemale cez nikaragujské vulkanické polia až na tropické pobrežie Karibského mora. Seriál Pešo po Amerike ukazuje divákom zase trochu inú, surovejšiu tvár amerického vidieka a neraz sa jeho dvaja protagonisti dostávajú do znepokojujúco vyzerajúcich situácií. Levison Wood má na konte už dva podobné dokumenty – prvýkrát sa vydal Pešo pozdĺž Nílu a následne Z Ruska do Iránu – cez divoké hranice, a jeho práca je známa tým, že divákov privádza na málo známe, a často veľmi nebezpečné miesta.

Pešo po Amerike

Dokument
Foto Spektrum
Spektrum HD piatok 7. 2. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC