Dokument

Nová videoknižnica National Geographic

Nová videoknižnica National Geographic
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic Wild HD na Skylink Live TV Sledovať

Milovníkom dokumentov sa začne počas apríla naozajstná televízna žatva. Skylink v spolupráci s National Geographic pripravili viac ako 400 dokumentov a dokumentárnych seriálov, ktoré budete môcť sledovať, kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť.

Baví vás poznávať svet? Radi cestujete? Milujete zvieratá a divočinu? Zaujímate sa o históriu a radi si rozširujete vzdelanie o najrôznejšie fakty? Alebo vás fascinujú záhady a udalosti obostreté tajomstvom? Ak ste aspoň na jednu otázku odpovedali áno, máme pre vás, divákov Skylinku, skvelú správu. 15. apríla spúšťame unikátnu videoknižnicu National Geographic, v ktorej nájdete tie najlepšie dokumenty i celé série z produkcie kanálov National Geographic a Nat Geo Wild. Všetci teraz trávime veľa času doma, ale to neznamená, že by sme sa mali nudiť, alebo že nemôžeme spoznávať nové svety.

Viac ako 400 Titulov najrôznejších žánrov!

V ponuke vám postupne sprístupníme viac ako 400 titulov všemožných žánrov a zameraní, ktoré takto pokope len ťažko niekde nájdete. Pre milovníkov vedy a cestovania časom je pripravená prvá séria výpravného vedeckého seriálu Kozmos: Časopriestorová odysea. Neuveríte, čo všetko sa vo vesmíre udialo za posledných štrnásť miliárd rokov a ako bonus nahliadnete aj do vzdialenej budúcnosti. A ak patríte k milovníkom prírody, čaká na vás napríklad tematický cyklus Hadi. Myslíte si, že ide o nudných živočíchov? Rozhodne nie, presvedčia vás o tom epizódy ako Hady vo vlaku, Kobra v kuchyni alebo Posteľ plná hadov. Určite sú medzi vami aj nadšenci do histórie, takže ak vás láka skôr vojnová vrava, prichystali sme pre vás napríklad celý cyklus Nacisti. Toto hrozné memento našich dejín si treba pripomínať neustále. A nezabudli sme ani na „záhadomilov“ – pre tých servírujeme fascinujúce relácie z cyklu Záhady a legendy, kde budete svedkami rozkrývania ťažko vysvetliteľných udalostí. Tak ako knižnice či múzeá otvárajú návštevníkom online brány, aj Skylink by chcel vďaka spolupráci s National Geographic otvoriť divákom čo najviac dobrodružstiev a cenných informácií zo sveta dokumentov.

So Skylinkom máte prvý mesiac zadarmo!

A kedy a kde tento exkluzívny obsah sledovať? Videoknižnicu National Geographic nájdete v našej internetovej televízii Skylink Live TV. V období od 15. apríla do 15. mája ju môžu ochutnať všetci zákazníci Skylinku! Následne bude súčasťou balíčka Multi a vyšších. Pre viac informácií sledujte www.skylink.sk alebo náš Facebook. 

Videoknižnica National Geographic

Dokument
Foto Skylink, National Geographic, Nat Geo Wild
National Geographic Wild HD streda 15. 4. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC