Dokument

Jedinečné zvieratá

Jedinečné zvieratá
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic Wild HD na Skylink Live TV Sledovať

Ďalší dokumentárny cyklus z dielne kanála National Geographic vás zoznámi so zaujímavosťami zo zvieracej ríše.

Každá z polhodinových epizód je venovaná dvojici zvierat, ktorú vám priblížia poprední odborníci, a chýbať samozrejme nebudú ani unikátne zábery, vďaka ktorých spomaleniu si budete môcť vychutnať aj tie najmenšie detaily, a najmodernejšie grafické programy pomôžu tam, kde sú kamery na nakrúcanie krátke. Čaká tak na vás pohľad v tej najvyššej kvalite.

Možno sa vám z počiatku budú jednotlivé dvojice zdať nevyrovnané – napríklad slon a orangutan alebo vlk a vrana či nosorožec a sova. Ale oboch živočíchov vždy spája nejaká vlastnosť, či už je to sila a múdrosť v prípade rozvážnych slonov a nádherných orangutanov, alebo vytrvalosť a prepracované stratégie u vlkov a vrán či anatomické zvláštnosti ako ohromujúci sluch alebo koža potiaca krv v prípade sov a nosorožcov. Každé zviera je skrátka niečím jedinečné a svoje unikátne vlastnosti dokáže naplno využívať. Keby to tak nebolo, nedokázalo by v divočine prežiť jediný deň. U tvorcov z National Geographic je samozrejmosťou tiež dôraz na úchvatné krajinné scenérie, takže pri tomto cykle zaplesá blahom srdce každého milovníka fauny i flóry.

 

Jedinečné zvieratá

Dokument
Foto Nat Geo Wild HD
National Geographic Wild HD piatok 3. 11. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC