Dokument

Japonský štýl života

Japonský štýl života
Skylink Live TV

Sledujte na Spektrum HD na Skylink Live TV Sledovať

Japonsko alebo tiež krajina vychádzajúceho slnka fascinuje nielen cestovateľov, ale aj fanúšikov anime či milovníkov vysokej gastronómie.

Tento cisársky ostrovný štát bol podľa archeologických nálezov osídlený už pred päťsto tisíc rokmi počas doby kamennej. Jeho symbolom je okrem čím ďalej populárnejšieho sushi aj sopka Fudži. S jednou z najmystickejších kultúr na Zemi zoznámi divákov britský historik umenia Dr. James Fox, ktorý za svoju prácu získal okrem iného nomináciu na Televíznu cenu Britskej akadémie za najlepšiu odbornú faktografickú tvorbu. V celkovo troch dieloch seriálu sa vydá na púť Japonskom a navštívi ako nehostinný sever, tak tropickú južnú časť krajiny. Počas svojej cesty bude chodiť po horách aj sa prechádzať pod kvetmi japonských sakúr a predstaví nielen posvätné chrámy, ale aj supermoderné mestá.

Japonský štýl života

Dokument
Foto Spektrum
Spektrum HD sobota 28. 10. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC