Dokument

Expedícia so Steveom Bashallom

Dokumentárny program Expedícia so Stevom Bashallom
Skylink Live TV

Sledujte na Spektrum HD na Skylink Live TV Sledovať

Chceli by ste sa pozrieť na najneuveriteľnejšie miesta našej Zeme? Skúste to s jedným z najšialenejších dobrodruhov súčasnosti.

Je to jednoducho parádna jazda. Trojnásobný laureát ceny BAFTA Steve Bashall dal dohromady neuveriteľný dream team svetových es z kategórie „dobrodruhovia, objavitelia a bádatelia“ a vyráža na desať vskutku nevšedných výprav. Bude liezť na hory, kam nikto ešte nevkročil, posvieti do jaskýň, kam ešte nedopadol lúč svetla. Seriál je natáčaný vo vysokom rozlíšení 4K, a tak sľubuje neskutočnú pastvu pre vaše oči. Užite si to nielen so Steveom, ale aj s celým jeho tímom, kam patrí aj expert na jaskynné potápanie Robbie Schmittner, odborník na prežitie a bývalý elitný vojak Aldo Kane či polárna bádateľka Sarah McNair-Landry. Dohromady celá partia sprostredkuje divákom úžasné výpravy do najnehostinnejších kútov našej planéty.

Expedícia so Steveom Bashallom

Dokument
Foto Spektrum
Spektrum HD streda 12. 8. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC