Pre deti

Star proti silám zla

Star proti silám zla
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

Keď máte v živote jedinú istotu – že budete kráľovnou – radi zabudnete na dobré vychovanie a vyrazíte užiť si poriadne dobrodružstvo.

Princezná Star Butterfly sa tak trochu odmieta pripravovať na kráľovské povinnosti, radšej vystrája so svojím čarovným prútikom a pácha rôzne alotriá. Niet divu, že ju rodičia na chvíľu umiestnia do špeciálneho zariadenia pre nezvládateľné princezné. Lenže aj tam sú na temperamentnú blondínku krátki. A tak Star putuje na našu planétu Zem. Všetci dúfajú, že sa tu aspoň trochu upokojí a tiež že tu bude v bezpečí. Keďže ide o kráľovskú dcéru, robia si na ňu zálusk najrôznejšie monštrá z celého vesmíru. A tak dáva zmysel, že seriál nesie názov Star proti silám zla. A teraz si predstavte, keď sa také malé kúzelné tornádo ocitne medzi školákmi na Zemi. Myslíte, že svoj čarovný prútik niekam schová a bude sa správať ako obyčajné dievča? Ani omylom! Star svoj temperament nezaprie nikdy, čo sa okamžite zapáči Marcovi, jej novému parťákovi. Ten síce ovláda karate, ale na kúzla a rôzne príšery je väčšinou krátky, takže dosť často dopadá zle. Občas mu niekto pokrčí tvár, občas mu zamotajú nohy do klbka, občas sa preletí vzduchom a tvrdo dopadne na zem. Star však nikdy nenechá v žiadnom súboji samotnú, aj keby mal odísť s dierou v bruchu, stojí vždy pri nej. Star proti silám zla je animák skôr pre deti v začínajúcej puberte, založený hlavne na situačnom humore a hláškach, to však neznamená, že by sa pri ňom nezasmiali aj staršie generácie. Tentoraz však nejde o typicky detský seriál, ktorý dbá aj na trochu tej výchovy. Je to taký malý záškodnícky projekt, založený hlavne na bláznivých súbojoch, neskutočnej fantázii a chuti sa proste len a len baviť.

Star proti silám zla

Pre deti
Foto Disney Channel
Disney Channel piatok 1. 3. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC