Pre deti

Houbíci

Animovaný seriál pre deti Houbíci
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Či už patríte k vášnivým milovníkom húb, alebo vás títo „klobučníci“ nechávajú chladnými, určite ste o nich jednu vec nevedeli.

Huby totiž nie sú len tichí obyvatelia lesov schovávajúci sa pod svojimi rozmanitými klobúkmi. Kedysi dávno to boli stvorenia, ktoré vedeli urobiť poriadny rozruch. A o tom, ako to vtedy na svete viedli, rozpráva vtipný seriál Houbíci. 

Houbíci žijú ako inak než v Houbíkove, čo je malé prehistorické mestečko, kde títo pomerne zvedaví a ukecaní tvorovia udržiavajú priateľské vzťahy s ďalšími prapodivnými bytosťami. V ich prasvete samozrejme nemôžu chýbať dinosaury, ale napríklad ani kúzelné bytosti, ako hovoriace stromy. Skrátka, svet pred dávnymi dobami vyzeral úplne inak, než ako sme na neho dnes zvyknutí. Hlavným objaviteľom všetkého okolo je desaťročný houbík Seth, ktorý sa chce stať vedcom, a tak ho fascinuje každučká maličkosť. Ako to už u takých zvedavcov býva, občas strčí klobúk kam nemá a je z toho pekná šlamastika. Pascal, Sethov brat, zase miluje umenie. A tejto nesúrodej súrodeneckej dvojici ešte sekundujú mladší súrodenci Dvojičky. Čo vám budeme rozprávať, je to pekne podarená rodinka. A pozor, Houbíci z Houbíkova nie sú žiadni jednonožci, ale pekne rýchli trpaslíčkovia s farebnými klobúčikmi.

Toto určite nie je „na houby“! 

Seriál Houbíci je opäť vtipný, ale tentoraz sa snaží maličkých pri obrazovkách tiež poučiť. Síce nie úplne klasickým „vedeckým“ štýlom, ale o prírode a jej obyvateľoch (akokoľvek podivných) sa deti dozvedia naozaj veľa. Najukecanejší je hlavný houbík Seth, takže sa môžete tešiť na veľa vtipných hlášok a postrehov.

Houbíci

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondelok 8. 2. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC