Pre deti

Bambi – Roztomilé lesné dobrodružstvo

Bambi – Roztomilé lesné dobrodružstvo
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Rozprávky pre najmenších sú často veľmi jednoduché a staršie deti ani rodičia pri nich nevydržia. My ale vieme o jednej výnimke. Volá sa Bambi.

Príbeh malého srnčeka Bambiho, ktorý žije v lese so svojimi kamarátmi, budete sledovať od jeho prvých krôčikov, kedy sa na tenučkých nohách len tak tak udržal, až do osudného dňa, keď v lese vypukne požiar…

Bambiho najlepším kamarátom je roztomilý a stále veselý zajko Dupkáč, ktorý vždy vymyslí nejaké huncútstvo. Občas sa k nim na dobrodružnú výpravu pridá tiež trochu ostýchavý skunk Kvet, ktorý keď sa osmelí, robí česť svojmu menu a ukazuje, že je to celkom pekný huncút. No a malí dobrodruhovia potrebujú aj nejakú tú ochrannú ruku teda niekoho, kto im vždy poradí a naučí ich niečo nové. Tu múdreho radcu stelesňuje Výr, hrdina kráľovského pôvodu, zoznamujúci omladinu so všetkým dôležitým v živote. Zápletka nie je zložitá, napriek tomu sa malí diváci budú baviť láskavým humorom. Hlavným favoritom bude asi zajačik Dupkáč, ktorý ich spoločné dobrodružstvá vždy vtipne okomentuje. A samozrejme v disneyovke nesmie chýbať hudba, ktorá bola ocenená Oscarom.

Bambi patrí k najstarším animovaným rozprávkam z dielne legendárneho štúdia, prví diváci ho mohli sledovať už v roku 1942. Remastrovaná verzia dovolila malému srnčekovi znovu ožiť a zapísať sa do detských sŕdc. Starší diváci zase majú šancu oceniť skvelú animáciu.

Bambi

Pre deti
Foto HBO
HBO piatok 16. 2. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC