Hudba a lifestyle

Predstavujeme stanicu: Senzi

Predstavujeme stanicu: Senzi

Novú televíznu stanicu Senzi si obľúbia všetci milovníci hudby. Multižánrový hudobný kanál ponúka relácie s klasickými šlágrami, ale aj súčasnými hitmi, dychovku, country i šansóny.

A to nie je všetko. Okrem hudobných relácií môžu diváci sledovať talk show či relácie o varení a čakajú na nich aj najrôznejšie súťaže. V talk show Zahoď starosti privítajú moderátori Otto Weiter a Andrea Fischer v štúdiu zaujímavých hostí, v Rozjazdoch pre hviezdy bude Noro Mészároš pravidelne predstavovať novinky týždňa – či už nového interpreta, či videoklip. Nechýba samozrejme ani hitparáda noviniek a najobľúbenejších videoklipov Senziparáda, ktorú moderuje Andrea Fischer, o poradí obľúbených pesničiek pritom rozhodujú sami diváci. Chcete si zaspomínať na staré dobré časy? Potom sa spoločne so skúseným textárom a moderátorom Zorom Laurincom vydajte do príjemného domáceho štúdia, kam si pozýva výnimočné herecké a spevácke hviezdy, pričom dáva divákom nahliadnuť do ich života i tvorby. Môžete sa tešiť na speváka Štefana Skrúcaného alebo na modelku Ivanu Christovú.

Takí sme boli

Prehliadku obľúbených folklórnych a ľudových pesničiek, ktoré zachytávajú ľudové tradície typické pre Slovensko, ponúka Slovensko spieva. Fanúšikovia dychoviek zase nájdu prehľad tých najpopulárnejších piesní v hudobnej relácii Najlepšie slovenské dychovky. V kulinárskej show Ochutené morom s populárnym šéfkuchárom Massimom z Talianska a moderátorkou Oľgou Valentovou sa môžu diváci naučiť pripravovať talianske aj svetové špeciality – a počas varenia nebudú samozrejme chýbať pohodové pesničky. Televízia Senzi vysiela 24 hodín denne.

Senzi TV Show
Hudba a lifestyle
Foto Senzi

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC