Film / seriál

Kráska a zviera

Kráska a zviera
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Milovníci rozprávok so šťastným koncom, pozor – jedna z najznámejších disneyoviek sa konečne dočkala hranej verzie. Bella, vynálezca Maurice, namyslený Gaston, netvor aj zakliate služobníctvo ožijú v réžii celovečerného filmu od Billa Condona.

Animák z roku 1991 slávil úspech nielen u divákov, ale aj na Oscaroch, odkiaľ si odniesol cenu za najlepšiu hudbu a pieseň (ústredný song Beauty and the Beast v podaní Céline Dion a Peaba Brysona sa okamžite stal hitom).

Kto by nepoznal príbeh krásnej a múdrej Belly (Emma Watson), ktorá žije so svojím otcom, bláznivým vynálezcom Mauricom, najradšej zo všetkého sa ponára do kníh a nekompromisne odmieta dvorenie namysleného Gastona? Keď jedného dňa Maurice zmizne, jeho stopy zavedú Bellu do zámku, v ktorom býva desivé zviera so svojím služobníctvom. Hraná Kráska a zviera sa snaží držať scenára pôvodného filmu, veľmi podobné sú okrem dialógov aj pesničky a kostýmy. Nechýbajú vtipné rozpravy s hovoriacim riadom, romantická tanečná scéna Belly a netvora ani posolstvo, že láska nepozná hraníc.

Kráska a zviera

Film / seriál
Hodnotenie FDB 78,5 %
Foto HBO

Réžia Bill Condon

Obsadenie Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci

Dĺžka 129 min.

Rok 2017

HBO streda 22. 11. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC