Dokument

Svet gangov

Svet gangov

Byť členom gangu môže mať svoje výhody. Ale o tom, že to nie je žiadna prechádzka ružovou záhradou, vás presvedčí nový dokument.

V tých najväčších a najdrsnejších gangoch má všetko svoju cenu, dokonca aj život sa dá zaplatiť. Väčšinou ide o veľmi dobre prepracovaný systém, ktorému šéfuje len obmedzený počet ľudí a zvyšok sa ďalej štiepi na menšie oblasti so svojimi vodcami a pešiakmi. Nečakajte však žiadnych uhladených chlapcov ako z West Side Story. Tie najdrsnejšie a najvyhlásenejšie gangy sú plné chlapov, z ktorých ide strach aj za bieleho dňa… Dvojdielny dokument vám priblíži drsné prostredie najnebezpečnejších gangov operujúcich v USA. Najskôr zavítate medzi členov Mara Salvatrucha, ktorý v 80. rokoch založili v Los Angeles salvádorskí imigranti a ktorý sa neskôr rozšíril do celých Spojených štátov aj Mexika a Kanady. Títo chlapci idú vo veľkom, či už ide o zbrane, drogy, alebo vraždy. Rovnako tak slávny motorkársky gang Hells Angels má na muške FBI. Chlapci síce vyzerajú len na neškodných milovníkov motoriek, špeciálne Harley-Davidson, ale aj medzi nimi kvitnú koníčky z podsvetia, teda opäť zbrane a drogy. A podobne sú na tom aj ich odvekí konkurenti, gang Mongols, ktorého členovia sa považujú za moderných štvancov.

Svet gangov

Dokument
Foto Kinosvět
CS Mystery utorok 6. 11. Moj TV program Satelitná televízia: Digital, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC