Film / seriál

Romantická dráma Čokoláda

Romantická dráma Čokoláda
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Väčšina romantických filmov sa do histórie nezapíše. Sú príliš tuctové, mäsové jednohubky, ktoré nadšencov potešia, ale zabudne sa na ne sotva sa zatiahne opona. Čokoládu ale režíroval melancholický Švéd, čo jej dalo navždy nezabudnuteľnú príchuť.

Režisér Lasse Hallström toto proste vie, jeho romantické Pravidlá muštárne, romantický Casanova či romantická Láska na karí sú zvládnuteľné aj pre cynické duše. V Čokoláde má navyše k ruke kapitána Jacka Sparr… teda Johnnyho Deppa a Trinity… teda Carrie-Anne Moss, silné to esá pre akúkoľvek hru. Tentoraz sme vo francúzskej dedine, kde sa žije rovnako ako pred sto rokmi. Keď jedného dňa prichádza obchodníčka s čokoládou a otvára si kiosk, ktorý svojimi sladkými produktmi vzbudzuje vášne zákazníkov, všetko sa zmení. Prísna dedinská morálka vášňam neholduje, hrozí postaviť zavedené a stabilné poriadky na hlavu a čarovná obchodníčka upadá v silnú nemilosť. Súboj milovníkov novonadobudnutej vášne a slobody a strážcov mrazivých mravov nenechá chladnými ani vás.

Čokoláda

Film / seriál
Hodnotenie FDB 79,2 %
Foto HBO

Réžia Lasse Hallström

Obsadenie Juliette Binoche, Judi Dench, Alfred Molina, Lena Olin, Johnny Depp, Carrie-Anne Moss, John Wood

Dĺžka 122 min.

Rok 2000

HBO piatok 14. 8. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC