Pre deti

Tučniaky z Madagaskaru: Konečne hrdinovia vlastnej akcie

Tučniaky z Madagaskaru
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Niektorí superšpióni sa nerodia, ale liahnu. Kvarteto roztomilých militantných tučniakov si zatiaľ pre seba kradlo scény v troch animovaných Madagaskaroch. Teraz táto vtáčia polovojenská jednotka konečne dostala povolenie k vlastnej akcii.

Skipper, Kowalski, Rico a Vojak sú naozaj podarení vtáci. Sú to totiž tučniaci schopní žiť kdekoľvek a k tomu sú ešte najvýkonnejšia a možno najmenšia úderná jednotka tajných agentov. Po úteku z newyorskej ZOO prežili spolu so svojimi priateľmi levom, zebrou, žirafou a hrošicou dobrodružstvo na Madagaskare, v Afrike, v Monte Carle aj v kočovnom cirkuse. 
 
Teraz ich čaká stret s výstredným géniom a veľmi úspešným vedcom doktorom Octaviom Brinom. Ako to už v prípade zlosynov tohto typu býva, Brine má za sebou strašnú tajomnú minulosť, kvôli ktorej absolútne neznáša všetkých tučniakov. Navyše ide o chobotnicu, takže je zloduchom naozaj slizkým. Do neľútostného boja za záchranu sveta a tučniakov sa ešte motá iná tajná organizácia zvaná Severák, elitná medzidruhová jednotka zameraná na pomoc všetkým tvorom, ktorí si sami nepomôžu. Tučniaky z Madagaskaru síce doteraz hrali vo filme len úlohu zábavných vedľajších postavičiek, tento rok ale dokázali, že bez problémov unesú celý animovaný film. Zvlášť keď pre nich tvorcovia zo štúdia DreamWorks prichystali zábavnú paródiu na bondovky, v ktorej sa čiernobieli vtáci dostanú na Antarktídu, do Benátok, na púšť, do Šanghaja, do New Yorku aj do Kentucky.
 
Počas svojich ciest sa stanú slávnymi hviezdami, zapoja sa do špionáže, zmaria hanebný plán a pochutnajú si na syrových chrumkách. „Tučniaci sú veľké osobnosti v miniatúrnom balení. A rovnako ako mnoho veľkých tímov z filmového plátna i oni sú vytrhnutí zo svojho pohodlia. Vydajú sa na dobrodružnú cestu okolo sveta, ktorá ich prinúti, aby sa zlepšili,“ hovorí Tom McGrath, ktorý vytvoril postavy pre animovaný hit Madagaskar a tiež v pôvodnom znení dabuje Skippera.

Tučniaky z Madagaskaru

Pre deti
Hodnotenie FDB 77.9 %
Foto HBO

Réžia Eric Darnell, Simon J. Smith

Obsadenie Peter Stormare, John Malkovich, Annet Mahendru, Ken Jeong

Dĺžka 88 min.

HBO štvrtok 26. 11. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC