Pre deti

Princezná Nella

Princezná Nella

S mečom nemusia vedieť zaobchádzať len chrabrí rytieri, aj princezné sa dokážu všeličo naučiť a ani odvaha im v žiadnom prípade nechýba.

Možno by ste to na prvý pohľad nepovedali, ale malá osemročná princeznička Nella sa dokáže vyrovnať nejednému rytierovi. Nella je však predovšetkým láskavé, milé dievčatko, ktoré zbožňuje všemožné hry, najmä tie, ktoré sú plné dobrodružstiev. Nevadí jej pridať občas ruku k dielu a zašpiniť sa od práce, ale ako správna parádnica sa tiež rada vyparádi, oblečie si krásne naberané šaty a ozdobí sa trblietavými šperkami.

Pod ružovými šatami však bije srdce pravého bojovníka, ktorému nechýba odvaha a rozhodnosť. A čo by bol rytier bez koňa? Preto má aj Nella svoju parťáčku a kamarátku v jednom, jednorožčiu slečnu Trinket, ktorá ju nikdy nenechá v štichu. Do správnej rozprávky však patria ozajstní princovia a rytieri. Jedným z nich je Sir Garrett, ktorý je zároveň najlepší kamarát odvážnej Nelly. Samozrejme aj on má svojho štvornohého tátoša menom Clode. Je to zohraná dvojka podobne ako ich dievčenské náprotivky, a tak si všetci spoločne užívajú plno zábavy. Nella má v opatere kúzelné kráľovstvo Castlehaven, ktoré bráni nielen svojím mečom, ale tiež lukom. Je jedno s kým, alebo s čím sa Nella musí popasovať. Vždy sa vie rýchlo rozhodnúť a zvoliť si správnu cestu. Je to obratná bojovníčka s presnou muškou. Väčšinou je však šibalským dieťaťom, ktoré má rado srandu a je láskavé k svojim milovaným. Animovaný seriál je určený mladším deťom, čomu je tiež prispôsobená animácia. Predovšetkým malým dievčatám sa Nella a jej kráľovstvo bude určite páčiť.

Súťažte s Nick Jr Czech
Pre deti
Foto NICKELODEON JR.
Nick Jr Czech pondelok 26. 6. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC