Pre deti

Predstavenie stanice Horor film

Predstavenie stanice Horor film

TV Horor film je jediná televízna stanica v Českej republike, na Slovensku a v strednej Európe vôbec špecializovaná čisto na hororovú tvorbu.

Na českom a slovenskom mediálnom trhu pôsobí už od roku 2013. Svoje vysielanie štartuje každú noc s úderom polnoci a končí ho s ranným brieždením o piatej. Počas tohto obdobia pravidelne ponúka tri až štyri filmy temného žánru, niekedy aj fantasy a hororové sci-fi a množstvo ďalších zaujímavostí z krvavého a strašidelného, no pre mnohých divákov nesmierne príťažlivého sveta. Fanúšikovia desivého filmového žánru sa navyše môžu každý deň tešiť aj na zaujímavosti o chystaných mrazivých filmových novinkách, ktoré pravidelne prináša relácia Nočné správy.

Ak sa chcete na Deň svätého Valentína so svojou drahou polovičkou objímať od strachu pod dekou pri televízore, pustite si o polnoci španielsky mysteriózny horor Los Sin nombre. Ten vás zavedie na strašidelné pátranie po dcére novinárky Klaudie, ktorá by podľa všetkého mala byť už viac ako šesť rokov mŕtva.

O päť dní neskôr si potom pustite štvrté pokračovanie hororu z roku 2007 REC s názvom REC 4: Apokalypsa. Keď je mladá reportérka odvezená na ropný tanker, nikto netuší, že so sebou zároveň vezie aj tajomný, démonický vírus. Čo sa stane s posádkou vo chvíli, keď na lodi prepukne apokalypsa?

Prevádzkovateľom TV Horor film je Československá filmová spoločnosť. Tá tiež zriaďuje televízne stanice CS film, CS mini a TV WAR, ktoré môžete, rovnako ako Horor film, naladiť na digitálnej satelitnej televízii Skylink.

Predstavenie stanice Horor film

Pre deti
Foto Horor film
CS Horror streda 6. 2. Moj TV program Satelitná televízia: CS, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC