Pre deti

Na vlásku

Animovaná rozprávka Na vlásku
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Rozprávky z dielne štúdia Walt Disney patria k filmovej animovanej klasike. A verte, že ani s filmom Na vlásku nešliapnete vedľa.

Ako to tak býva, jednému kráľovstvu vládne láskavý kráľ a kráľovná, ktorí si veľmi želajú dieťa. Nakoniec sa dočkajú malej princezničky, ktorej dajú meno Rapunzel. Lenže v ich kráľovstve žije ešte podlá čarodejnica, ktorá túži po večnej kráse. Neštíti sa dokonca ani uniesť dieťa, len keď jej ku kráse pomôže. Tušíte správne, unesie maličkú Rapunzel, pretože má čarovné vlasy. Čo na tom, že jej rodičia sú smutní. Čo na tom, že Rapunzel zavrie do veže a nepustí ju ani na krok. Jej vlastná krása a mladosť je predsa dôležitejšia. Lenže roky plynú a Rapunzel dospieva a je zvedavejšia a zvedavejšia. Jedného dňa sa k nej do veže náhodou dostane mladý zlodej Flynn a Rapunzel využije príležitosť, aby jej ukázal skutočný svet. Jej dlhokánske vlasy merajúce niekoľko metrov im navyše niekoľkokrát zachránia krk. Zlá babizňa je im ale neustále v pätách a je odhodlaná Rapunzel priviezť späť. Lenže ako vieme, láska a dobro sú nad všetky kúzla a intrigy.

Vtipný muzikál

Na vlásku je klasickou disneyovkou, v ktorej sa spieva, vystupujú v nej roztomilé (chameleón Pascal) aj zábavné zvieratká (kôň Maximus v úlohe stopára) a na hlavných hrdinov čaká nespočetné množstvo dobrodružstiev. Táto rozprávka má ale ešte jedno veľké plus, je totiž neskutočne vtipná. Vôbec tak nepripomína temné rozprávky bratov Grimmovcov, ale skôr rozprávkovú komédiu. Aby aj nie, keď zásadnou zbraňou v nej je panvica na vyprážanie! 

Na vlásku

Pre deti
Foto HBO
HBO piatok 20. 3. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC