Pre deti

Kamoš v modrom

Rozprávka Aladin
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Máte radi animované disneyovky o modrom džinovi z fľaše, čo vám splní každé želanie? Teraz prichádza Aladin vo filmovej podobe a bude to jazda!

Trikové možnosti a technika dnešných štúdií dokážu previesť na filmové plátno asi čokoľvek, teda aj Aladina. A to je veľmi dobre. Rozprávkový svet exotického Východu plný lupičov, zlata, púští, chrámov a princezien je uhrančivý len sám o sebe. A teraz si predstavte, že môžete všetko vidieť na vlastné oči! Na príbehu sa toho veľa nezmenilo. Chudobný, ale šikovný zlodej Aladin sa pretĺka životom, ako len môže. Jedného dňa zbadá krásnu princeznú Jasmínu, do ktorej sa bezhlavo zamiluje, lenže ako ju získať? Osud mu trochu pomôže a Aladin získa tajomnú nádobu, v ktorej vraj žije džin, čo mu splní všetky želania. Lenže džin je celkom vtipkár, a tak to s ním Aladin nemá jednoduché, občas to vyzerá, že mu skôr škodí, než pomáha. Z Aladina, džina aj neskrotnej princeznej sa stane skvelá trojka, ktorá ide z jedného dobrodružstva do druhého, občas pekne napínavého. Ale sme v rozprávke, takže koniec dobrý, všetko dobré.

Akčná rozprávka

Aladina režíroval Guy Ritchie, takže je jasné, že nepôjde len o roztomilú disneyovku s pár chytľavými pesničkami. Ritchie film okorenil o akčné scény ako z dospeláckych trhákov a samozrejme nechýbajú ani humor a komické situácie. K tomu všetkému sú tu nádherné exteriéry a paláce, neuveriteľné kostýmy a tiež parádna hudba, takže chvíľami nebudete vedieť, čo sledovať skôr. Aladin je po všetkých stránkach čarovný zážitok.

Aladin

Pre deti
Hodnotenie FDB 70 %
Foto HBO

Réžia Guy Ritchie

Obsadenie Will Smith, Billy Magnussen, Naomi Scott, Mena Massoud, Nasim Pedrad, Marwan Kenzari, Numan Acar

Dĺžka 128 min.

Rok 2019

HBO sobota 11. 4. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC