Pre deti

Coco

Coco  – Animovaný film pre deti
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Malý Miguel miluje hudbu a chcel by sa stať slávnym gitaristom. Lenže jeho rodina, snáď jediná v celom Mexiku, hudbu neznáša.

V podarenom animáku od Pixaru s jednoduchým názvom Coco budete môcť sledovať napínavú a dobrodružnú cestu malého chlapca za svojím snom. A že to nie je hocijaké dobrodružstvo, Miguel sa totiž ocitne v ríši mŕtvych! A za všetko môže dedko, ktorý práve kvôli hudbe kedysi dávno ich rodinu opustil.

Podobne ako si my na jeseň pripomíname zomrelých na Dušičky, pripomínajú si svojich mŕtvych tiež Mexičania. Aj keď o dosť veselším spôsobom. V Mexiku na Deň mŕtvych navštevujú duše zomrelých svojich príbuzných, ktorí im stavajú veselé a farebné oltáriky, všetci sú v dobrej nálade, radujú sa, oslavujú, všetko skôr pripomína veľký karneval. A tak sa v tento deň koná aj hudobná súťaž, kam by Miguel veľmi rád išiel. Lenže babička mu radšej rozbije gitaru, než aby sa jej vnuk dotýkal hudobného nástroja. Miguelovi nezostane nič iné, než sa vlámať do hrobky rovno toho najslávnejšieho gitaristu v Mexiku a požičať si jeho gitaru. Lenže keď toto niekto spraví na Deň mŕtvych, stihne ho kliatba a ocitne sa v ríši mŕtvych! A tak sa začína dobrodružstvo, pri ktorom Miguel stretáva nových kamarátov i svojich predkov a kto vie, keď sa mu podarí nájsť dedka, možno v ich rodine zase bude môcť znieť hudba…

Pixar nesklame 

Klasický príbeh, v ktorom malý chlapec nájde sám seba, je v podaní štúdia Pixar opäť skvelý. Exotické a farebné prostredie Mexika spoločne s fantastickým svetom zo záhrobia vytvára úchvatný pohľad. Ako vždy vás animované dobrodružstvo chytí za srdce, ale budete sa tiež smiať. Tento svet plný roztomilých kostlivcov ako od Tima Burtona je vlastne neopísateľný, ten musíte jednoducho vidieť.

Coco

Pre deti
Foto HBO
HBO štvrtok 4. 3. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC