Hudba a lifestyle

Robbie Williams

Robbie Williams

Ak sa bojíte, že tieto sviatky nedostanete žiadne darčeky, žiadny strach. Minimálne jeden sa vám pod stromčekom objaví. A nadeľovať bude Robbie Williams.

Volá sa doslova Vianočný darček (The Christ­mas Present) a jedná sa o album obsahujúci dva disky plné vianočne ladených piesní. „S radosťou vám týmto predstavujem svoj prvý vianočný album. Urobil som toho vo svojej kariére už veľa a vydanie tohto albumu je mojím ďalším splneným snom,“ nechal sa počuť spevák. Toto bude jeho trinásty album a natočil ho vo veľkom štýle – spolupracoval totiž hneď s niekoľkými štúdiami v Kanade, USA i Veľkej Británii. Spievať nebude sám, na albume sa objaví Helene Fischer, Jamie Cullum, živá legenda Rod Stewart, boxerský šampión Tyson Fury alebo aj nestarnúci rocker Bryan Adams. Každý si tak nájde svoje. Nalaďte sa už teraz na vianočný album Robbieho Williamsa s hudobnými stanicami televízie Skylink.

Robbie Williams

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
MTV Europe CZ streda 13. 11. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC