Hudba a lifestyle

Ringo Starr

Ringo Starr

A rozhodol sa to pripomenúť svetu. Ringo Starr nebude sedieť v kúte, zatiaľ čo Paul McCartney získava nových fanúšikov v 21. storočí.

Sir Paul McCartney sa v posledných rokoch objavil po boku hviezd ako Rihanna či Kanye West a stal sa tak relevantným aj pre tých, ktorí o Beatles dovtedy počuli len od rodičov. Zdá sa, že Sir Richard Starkey (pravé meno Ringa Starra) sa snaží o niečo podobné. „Mám dosť veľkých skiel a separácie. U mňa v štúdiu sme všetci pohromade, nech už pozvem kohokoľvek,“ povedal Starr, aby vysvetlil, prečo jeho nový album What's My Name nenahral v štúdiu, ale u seba doma. Na tomto umeleckom výplode s ním spolupracoval McCartney a zahrajú si okrem iného aj pesničku Grow Old With Me, ktorú napísal John Lennon. „Určitým spôsobom sme v tej skladbe všetci.“ To je príjemne nostalgické. Nalaďte sa už teraz na nové album Ringa Starra s hudobnými stanicami televízie Skylink.

Ringo Starr

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
MTV Europe CZ streda 16. 10. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC