Hudba a lifestyle

Metallica v autokine

Metallica v autokinách – hudba

Metalová formácia už nechcela čakať, až sa bude smieť koncertovať pre desaťtisíce fanúšikov, a tak vymyslela zase niečo extra.

Tentoraz sa podnikavý bubeník Lars Ulrich so svojím parťákom Jamesom Hetfieldom rozhodli, že Metallicu je možné vidieť z bezpečia autokina, kam sa covid 19 nedostane. 29. augusta sa tak odohrala noc, kedy sa koncert premietal v desiatkach autokín po celej Amerike. Išlo tiež o ich jediné „vystúpenie“ v roku 2020. Nie je to ale prvýkrát, čo je kalifornská formácia na špici hudobného marketingu. V roku 2013 napríklad thrash-metalová legenda zahrala jedinečný koncert na Antarktíde. Diváci mali na ušiach slúchadlá, aby nerušili tučniaky a polárny ekosystém. Koncert sa streamoval na internete a dovŕšil tak túžbu skupiny koncertovať na všetkých kontinentoch našej planéty. Tvrdé riffy ale môžete sledovať zo svojich domovov na hudobných staniciach v našej ponuke.

MTV Europe CZ

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
MTV Europe CZ streda 2. 9. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC