Hudba a lifestyle

Coldplay

Coldplay

O negatívnom vplyve človeka na životné prostredie sa v poslednom čase hovorí čím ďalej viac, a to je dobre. Teraz do tejto diskusie prispeli aj legendárni Coldplay.

Snaha o to, aby sme znižovali uhlíkovú stopu, vedie mnoho jedincov k mnohým činom – niekto sa stane vegánom, iný nakupuje v bezobalových obchodoch, ďalší sa zase vzdá lietania. K tej poslednej skupine sa pridali aj členovia kapely Coldplay. Tí vydali 22. 11. album Everyday Life a namiesto absolvovania šnúry koncertov sa rozhodli pre len dve vystúpenia v Jordánsku, ktoré naživo streamovali na YouTube. Dôvody tohto rozhodnutia priblížil frontman Chris Martin: „Dávame si pauzu na rok alebo dva, aby sme prišli na to, akým spôsobom by naše turné mohlo byť nielen prínosom pre nás. Radi by sme zistili, ako by mohlo aktívne pomôcť životnému prostrediu.“ Fanúšikom teda nezostáva než si Coldplay vychutnať aspoň na hudobných staniciach televízie Skylink.

Coldplay

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
MTV Europe CZ streda 25. 12. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC