Film / seriál

The Undoing

Miniséria The Undoing
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

David E. Kelley priniesol Mr. Mercedes, Goliath, Veľké malé klamstvá a pár ďalších seriálov, ktoré sa vám štatisticky vzaté páčili. Dať šancu jeho ďalšiemu dielu je teda logický vývoj.

Nicole Kidman a Hugh Grant sú zaujímavá dvojica, HBO má tradíciu dobrých minisérií, reputáciu Kelleyho sme už prebrali. Tak sa pustite do The Undoing, seriálu o bohatej rodinke, v ktorej sa dejú nepekné veci, pretože bohatým ľuďom toho prejde viac ako tým, ktorí si povolenie k zločinu kúpiť nemôžu. Na druhej strane samozrejme stojí partia detektívov, ktorí peňazí toľko nemajú, zato oplývajú morálkou a ich misiou je vysvetliť majetným zločincom, že takto sa to robiť nemá. To všetko pred zrakmi verejnosti, ktorá v priemere tiež veľa peňazí nemá, takže sa na hlavu našich bohatých znáša dážď nevôle tak nejako odvšadiaľ. Nepríjemné, ale dramatické a teda zábavné. Plus obsadené tak dobre, že by sa jednému chcelo od radosti slziť. Takže ak máte radi drámu alebo nemáte radi bohatých ľudí, pustite sa do toho.

The Undoing

Film / seriál
Foto HBO
HBO pondelok 2. 11. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC