Film / seriál

Terapie 3

Terapie 3
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

„Každý problém má riešenie,“ tak znie motto populárneho seriálu Terapie z dielne HBO, ktorý sleduje pacientov psychológa Marka Poštu v podaní Karla Rodena. Po dvoch úspešných sériách prichádza na obrazovky tretia – a máme sa na čo tešiť.

Na rozdiel od iných seriálov má Terapie ešte ďalšie poslanie než len pobaviť divákov – demýtizovať psychické problémy. Prostredníctvom príbehov, ktoré tvorcovia poznajú z vlastného okolia či mediálneho prostredia, divák zisťuje, že je normálne mať vnútorných „démonov“ a cítiť sa pod psa. A tiež to, že všetky problémy sa dajú riešiť – ak ich teda nedržíme v sebe, ale niekomu sa zveríme. Ideálne psychológovi, akým je práve Marek Pošta. Dokáže vypočuť, poradí, ale nesúdi. A to nech už za ním príde ktokoľvek. Napríklad populárna speváčka Lucia (Zdena Studenková) bojujúca so strachom z konca kariéry, podnikateľ Jarda (Marek Taclík) zotavujúci sa z ťažkej autonehody alebo stevard Šimon (Vojtěch Dyk), ktorý si nedokáže priznať problémy s vlastnou sexualitou.

Terapie 3

Film / seriál
Foto HBO
HBO pondelok 7. 1. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC