Film / seriál

Strážcovia Galaxie 2

Strážcovia Galaxie 2
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Peter Quill spoločne so svojou partičkou ochraňujú vesmír a zároveň sa živia ako úspešní žoldnieri. Stoja však pred ďalšou veľkou výzvou – zistiť, kto je Petrovým otcom, a udržať pri tom partiu pohromade.

Fanúšikovia prvého dielu sa môžu tešiť nielen na svoje obľúbené postavy, ale aj nových hrdinov, ktorí s dejom poriadne zamávajú. Nebude chýbať vražedná bojovníčka Gamora ani svalnatý Drax, ktorý síce stále nemá zmysel pre humor, ale už sa ho aspoň snaží nájsť. Malý Rocket sa samozrejme tiež vracia na scénu a neprídeme ani o Groota, tentoraz však v inej podobe, než sme zvyknutí. Teraz je z neho len malé dieťa, ktoré má veľké problémy ovládať zlosť, z čoho pramení rad komických situácií. Vo filme sa stretneme aj s postavou adoptívneho otca Petra Quilla, Yonduom, ktorý možno konečne odhalí svoje pravé ja. O veľké mená hollywoodskej hereckej scény rozhodne nebude núdza, môžete sa teda tešiť na naozaj veľkolepý a vtipný filmový zážitok.

Strážcovia Galaxie 2

Film / seriál
Hodnotenie FDB 85,7 %
Foto HBO

Réžia James Gunn

Obsadenie Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Karen Gillan

Dĺžka 136 min.

Rok 2017

HBO nedeľa 7. 1. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC