Film / seriál

Spider-man: Ďaleko od domova

Akčný sci-fi Spider-Man: Ďaleko od domova
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Snáď ste si nemysleli, že s Avengers to končí. Kdeže, svet Marvelu je obrovský a príbehov k rozprávaniu veľké množstvo. Tentoraz sa pozrieme na zúbok Petrovi Parkerovi a jeho láske MJ, ako sa preháňajú po Prahe.

Film bol totiž z veľkej časti natočený práve v českej metropole, filmári si dokonca vydupali natáčanie scény na Karlovom moste. V jednom z akčných momentov tak napríklad akýsi horiaci zloduch rozbije policajnú Octaviu s nápisom „pomáhať a chrániť“. To by si mohlo vyslúžiť plusové body aj u tých z vás, ktorí za najlepšieho Spider-Mana považovali Tobeyho Maguirea a na nové tváre si nechcú zvyknúť. V Spider-Man: Ďaleko od domova z marvelovského univerza chcel vystúpiť sám Peter Parker, preto sa s kamarátmi vydáva do Európy, aby si od toho všetkého superhrdinovania oddýchol. Nick Fury, ten jednooký šéf Avengers, však dovolenku nedáva. Petra nájde a nekompromisne pošle späť do akcie.

Spider-man: Ďaleko od domova

Film / seriál
Hodnotenie FDB 76,5 %
Foto HBO

Réžia Jon Watts

Obsadenie Tom Holland, Jacob Batalon, Zendaya Coleman, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Marisa Tomei

Dĺžka 142 min.

Rok 2019

HBO piatok 27. 3. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC