Film / seriál

Smrtiaci príliv

Smrtiaci príliv
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Surfovanie vo vodách, kde sa darí žralokom, sa nevypláca. V napínavom thrilleri, ktorý sa stal novodobými Čeľusťami, sa o tom presvedčí na vlastnej koži Blake Lively. Výlet za perfektnými vlnami sa zmení na najhorší deň jej života.

Nancy je vášnivá surferka. Svoju lásku k jazde na vlnách zdedila po svojej mame, a tak s doskou pod pazuchou neustále hľadá nové a neokukané miesta. Jej túžba po dokonalej lokalite ju zavedie až do Mexika na Isla de Tiburón, teda na Žraločí ostrov. Odľahlá pláž je ako vystrihnutá z katalógu, nebo je bez mráčikov a Nancy je spoločne s dvoma surfermi jediná, kto sa chystá jazdiť. Pohodový deň sa ale zmení na nočnú moru vo chvíli, keď je Nancy napadnutá veľkým bielym žralokom. Pred jeho ostrými zubami ju na poslednú chvíľu zachraňuje skalný výstupok asi 200 metrov od brehu. Dokáže sa dostať do bezpečia, keď okolo krúži hladný predátor? Film ponúka porciu napínavých scén, počas ktorých budete mať nutkanie zakrývať si oči, a sympatickú hlavnú hrdinku, ktorá sa nemieni vzdať bez boja.

Smrtiaci príliv

Film / seriál
Hodnotenie FDB 70,2 %
Foto HBO

Réžia Jaume Collet-Serra

Obsadenie Blake Lively, Óscar Jaenada, Brett Cullen, Sedona Legge, Pablo Calva, Diego Espejel, Janelle Bailey

Dĺžka 87 min.

Rok 2016

HBO streda 7. 6. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC