Film / seriál

Serenity: Ticho pred búrkou

Serenity: Ticho pred búrkou
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Čo všetko sa môže pokaziť, keď sa rozhodnete urobiť hrubú čiaru za nepodareným životom a žiť v ostrovnom raji? Paradoxne viac, než by si človek dokázal predstaviť. Stačí návšteva bývalej ženy a náhle je v hre vražda a boj so starými démonmi.

Americký mysteriózny thriller rozpráva príbeh muža, ktorý odišiel na krásny karibský ostrov liečiť si rany, ktoré mu život uštedril. Baker v podaní Matthewa McConaugheyho sa živí ako rybársky sprievodca, má svoju loď s názvom Serenity, v dedine potom domček a tiež milenku. Ticho jeho života rozčesne ako blesk bývalá žena Karen, ktorú hrá Anne Hathaway. Vtrhne do jeho života ako búrka a chce po svojom bývalom mužovi, aby zabil jej súčasného násilníckeho manžela. V mene ich spoločného syna aj v mene desiatich miliónov dolárov ako odmeny má vziať jej manžela na rybársku výpravu a uprostred oceánu ho hodiť žralokom. Baker najprv odmieta, ale myšlienky sa nemôže zbaviť. Následná vlna vášní, udalostí a zvratov odhalí aj tie najskrytejšie tajomstvá.

Serenity: Ticho pred búrkou

Film / seriál
Hodnotenie FDB 55,9 %
Foto HBO

Réžia Steven Knight

Obsadenie Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Diane Lane, Jason Clarke, Rafael Sayegh, Jeremy Strong, Robert Hobbs

Dĺžka 106 min.

Rok 2018

HBO sobota 17. 8. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC