Film / seriál

Rod draka

Rod draka – fantasy seriál
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Fanúšikovia legendárnej televíznej série Hra o tróny si konečne prídu na svoje. Dlho očakávaný prequel tejto ságy je tu.

Jeden z ťahákov jesenného vysielania nasadzuje stanica HBO už od 22. augusta. Desaťdielny seriál Rod draka predchádza dej seriálového hitu Hra o tróny zhruba o dvesto rokov. Osvetľuje dejiny mocného rodu Targaryenovcov, spôsob, akým za pomoci drakov dobyli Západnú zem, aj spory o nástupníctvo na Železný trón.

Jedným z producentov seriálu je George R. R. Martin, podľa ktorého prvej časti knihy Oheň a krv bol seriál natočený. V hlavných úlohách sa objaví Paddy Considine ako kráľ Viserys Targaryen, Emma D'Arcy ako princezná Rhaenyra Targaryen, Matt Smith ako princ Daemon Targaryen alebo Olivia Cooke ako Alicent Hightower. Seriál sa nakrúcal v Anglicku a čiastočne v Španielsku, Portugalsku a Chorvátsku. 

Rod draka

Film / seriál
Hodnotenie redakce
Foto foto © 2022 Home Box Office, Inc. All Rights Reserved. HBO®

Réžia Miguel Sapochnik, Greg Yaitanes, Clare Kilner, Geeta V. Patel

Obsadenie Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Eve Best, Rhys Ifans, Sonoja Mizuno, Fabien Frankel, Milly Alcock …

Dĺžka 10 × 60 min.

HBO pondelok 22. 8. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC