Film / seriál

Predstavenie stanice HBO3

Predstavenie stanice HBO3
Skylink Live TV

Sledujte na HBO3 na Skylink Live TV Sledovať

HBO3 je program pre všetkých seriálových maniakov, ktorí tu nájdu nielen pôvodnú tvorbu od HBO, ale aj diela iných staníc a štúdií.

Spoločnosť HBO Česká republika v ČR vysiela a v ponuke Skylink ponúka okrem samotného programu HBO ešte ďalšie kanály, ktorými sú HBO2, HBO3 (to bolo predtým známe ako HBO Comedy), Cinemax a HBO GO – on-line videotéku. Okrem veľkého množstva úspešných seriálov sa diváci môžu tešiť na vybrané filmy pre deti i dospelých.

Už druhá séria divácky obľúbeného seriálu Westworld, inšpirovaného rovnomenným filmom z roku 1973, sleduje osudy ľudí a robotov vo futuristickom zábavnom parku, ktorý uspokojí všetky vaše túžby. Skupinka robotických hostiteľov sa ale bez vedomia programátorov odchýli od naplánovaných scenárov a začne vykazovať znepokojujúce vzorce abnormálneho správania.

Holden ležal dvanásť rokov v kóme. Seriál Beyond začína potom ako sa prebudí, zisťuje, že má nové astrofyzikálne schopnosti, kvôli ktorým sa nedobrovoľne ocitne vo víre nebezpečného sprisahania. A je len na ňom, aby zistil, čo sa počas rokov, ktoré strávil v kóme, odohralo.

Satirický seriál Our Cartoon President sleduje patálie 45. prezidenta Spojených štátov amerických Donalda Trumpa. Bokom rozhodne nezostane ani jeho veselá skupinka poradcov a rodinných príslušníkov. Sledujte komédiu z prezidentského prostredia, ktorá je nielen štúdiou pátrajúcou po charaktere, ale aj dobre načasovanou politickou paródiou.

Predstavenie stanice HBO3

Film / seriál
Foto HBO3
HBO3 utorok 17. 4. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC