Film / seriál

Pan Cesta do Krajiny – Nekrajiny

Pan Cesta do Krajiny – Nekrajiny
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Ďalšia filmová adaptácia úspešnej novely o malom chlapcovi, ktorý sa vďaka svojej fantázii ocitne v kúzelnom svete, ponúkne hviezdne mená ako Hugh Jackman, Amanda Seyfried, Rooney Mara, Cara Delevingne a Garrett Hedlund.

Postavu chlapca, ktorý nikdy nechcel vyrásť, vymyslel škótsky spisovateľ a dramatik Sir James M. Barrie, predlohou mu vraj bol starší brat, ktorý zomrel vo svojich štrnástich rokoch. Peter Pan sa potom dostal do knihy Peter a Wendy aj divadelnej hry, príbeh bol tiež sfilmovaný a to už niekoľkokrát – najznámejší je asi Hook Stephena Spielberga, kde si už dospelého Petra Pana zahral Robin Williams, a animák z produkcie Walta Disneyho. Aj najnovšie filmové spracovanie sa drží pôvodnej zápletky – hlavný hrdina, malý chlapec Pan (Levi Miller), strávil svoj doterajší život v bezútešnom prostredí londýnskeho sirotinca, ktorý je pre všetkých smutným miestom bez nádeje na čokoľvek. Raz v noci sa mu ale podarí vďaka svojej fantázii Londýn opustiť a namiesto neho sa ocitá vo svete zvanom Krajina–Nekrajina plnom rozprávkových postáv, pirátov a bojovníkov.

Pan

Film / seriál
Hodnotenie FDB 63,8 %
Foto HBO

Réžia Joe Wright

Obsadenie Hugh Jackman, Amanda Seyfried, Rooney Mara, Garrett Hedlund, Paul Kaye, Kathy Burke, Cara Delevingne

Dĺžka 111 min.

Rok 2015

HBO utorok 20. 6. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC