Film / seriál

Odviazaný osobný strážca

Zabijakov osobný strážca 2 – akčná komédia
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Toto je jazda. Bodyguard na dovolenke (Ryan Reynolds) si ani neobuje žabky a už mu okolo hlavy svištia guľky. V akčnej komédii si ho najme prvotriedny zabijak (Samuel L. Jackson) a jeho ženuška (Salma Hayek), aby ochránil ich aj Európu pred šialeným zloduchom (Antonio Banderas).

V roku 2017 sa v kinách objavil našlapaný akčný film Zabijakov osobný strážca Patricka Hughesa, kde sa nešetrilo guľkami, krvou ani ostrejšími výrazmi. A tak Hughes ako režisér opäť spojil sily so scenáristom Tomom O'Connorom a prišli s ešte akčnejším, ale aj vtipnejším pokračovaním. 

Michael Bryce (Ryan Reynolds) sa nemôže zmieriť s tým, že prišiel o prestížnu licenciu najlepšieho bodyguarda po tom, čo dostal na starosť šialeného, ale tiež okúzľujúceho zabijaka Dariusa Kincaida (Samuel L. Jackson). Môže sa snažiť zabudnúť a začať nový život, ako chce, ale raz Kincaidov bobyguard, navždy Kincaidov bodyguard. Tentokrát však dostane ešte zodpovednejšiu úlohu, aspoň podľa pani Kincaidovej (Salma Hayek), pretože sa títo roztomilí manželia snažia o bábätko, a na to potrebujú trochu pokoja a súkromia, čo je pri ich životnom štýle dosť ťažké.

Pripravení si zavyvádzať?

Zabijakov osobný strážca 2 nie je nijako zložitý film. Je to akčná komédia so všetkým, čo k tomu patrí. Koniec koncov tam, kde sa objaví Ryan Reynolds, sa ani nič iné čakať nedá. Ak v jednotke parádne fungoval nenávistne milujúci vzťah Bryce-Kincaid, potom s pani Kincaidovou všetko dostáva ešte ďalší rozmer. Salma Hayek sa vrátila do starých dobrých čias Desperada (1995) a aj po viac ako dvadsiatich rokoch stvárnila neodolateľnú devu, ktorá sa čo sa sily, rýchlosti zbraní i ostrovtipu týka, plne vyrovná aj tým najväčším drsniakom. Jednoducho trojica Reynolds, Jackson a Hayek vás tutovo dostane. Plus si k nim pripočítajte ešte Antonia Banderasa v úlohe Aristotela túžiaceho zničiť Európsku úniu ako odplatu za krízu v Grécku. Možno je trochu škoda, že Banderas nedostal viac priestoru, ale predsa len, tentoraz ide hlavne o to, aby jedna z najnebezpečnejších žien sveta naplnila svoje materské túžby, že. 

Ak ste fanúšikovia akčákov, kde sa to hemží nielen zbraňami, ale aj vtipom, potom sa vám Patrick Hughes určite trafí do vkusu.

Zabijakov osobný strážca 2

Film / seriál
Hodnotenie FDB 58,6 % Hodnotenie redakce
Foto HBO

Réžia Patrick Hughes

Scénár Tom O'Connor

Obsadenie Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Richard E. Grant, Blake Ritson, Giulio Berruti, Gabriella Wright

Dĺžka 117 min.

Rok 2021

HBO nedeľa 13. 2. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC