Film / seriál

Norman

Norman
Skylink Live TV

Sledujte na HBO3 na Skylink Live TV Sledovať

Nevýznamný postarší konzultant Norman Oppenheimer sa vďaka nečakaným udalostiam zoznámi s mladým politikom, ktorý sa dostal až na samotné dno. Nezostane na ňom ale dlho, počas troch rokov je svetovým vodcom a Normanov život sa tým od základu zmení.

Norman netúži po ničom inom, než aby sa dostal do popredia verejného záujmu. Doteraz viedol úplne osamelý život a neustále využíval akýkoľvek kontakt, len aby si vydobyl dôležitú pozíciu v spoločnosti. Je príkladný oportunista, zatiaľ to ale moc nevychádza. Jedného dňa stretáva chudobného izraelského politika Michu Eshela, ktorému kúpi pár drahých topánok. Michu toto stretnutie nakopne a ďalej na sebe usilovne pracuje, až sa stane premiérom. Na svojho priateľa Normana nezabudne, a ten sa tak z čista jasna objavuje v samotnom centre politického diania. Film je komédiou, drámou aj spoveďou o osobnej tragédii obyčajného človeka, ktorému sa síce podarilo splniť si sen a vystúpiť z anonymity, ale ktorý si zároveň možno nie je istý tým, či je to naozaj to, po čom celý život túžil.

Norman

Film / seriál
Foto HBO
HBO3 piatok 2. 2. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC